SolarMagic® M40 PERFECT VOOR HONDENKENNELS

 

Hund Kennel SolarMagic

Kennel “Smedebakken” heeft SolarMagic® geïnstalleerd in de opslagruimte voor voer en toebehoren.

De eigenaar Allan Jorgensen vertelt, dat de ruimte niet verwarmd werd. Daardoor waren er veel vochtproblemen, waardoor het lastig was om het voer droog te houden.

Allan vertelde verder dat hij verschillende oplossingen had overwogen om het vochtprobleem op te lossen, bijvoorbeeld om de ruimte permanent te verwarmen, hetgeen wel vrij kostbaar werd.

De ruimte had een geïsoleerde houten buitenwand op het zuiden. Tussen de isolatie en de buitenwand zat een beetje ruimte, die voldoende was om een SolarMagic® systeem te benutten. De lucht in de ruimte achter de wand wordt verwarmt door de zon. De opgewarmde en droge lucht wordt door de SolarMagic de opslagruimte in geblazen.

Allan vertelde dat hij niet lang nadat de SolarMagic was geplaatst, een aanzienlijke verbetering van het binnenklimaat constateerde. De luchtvochtigheid was gedaald en het was warÍner in de opslagruimte. Maar het belangrijkste was, dat het voer en de andere materialen droog bleven en er geen schimmelvorming meer was.

Allan is zo teweden met SolarMagic dat hij al 3 extra systemen heeft aangeschaft voor andere ruimtes van de kennel.

Adres en tel. nr. op aanvraag verkrijgbaar.

   
 
 
Montage op
 
 
Principe tekening
 
 
 

SolarMagic.nl - Tel.06 5285 3743.  E-mail: contact@solarmagic.nl - Copyright © 2010 SolarMagic.nl              HK DESIGN